aleksandar aleksievАлександър Кирилов Алексиев (27.10.1977 г. в гр. София) - експерт в туризма, хералдик, футболен статистик, общественик, краевед, колекционер

Средното си образование получава в ЕГ" Бертолт Брехт" в град Пазарджик в немска паралелка, но завършва училището и с английски като частен ученик.
Води младежки авторски предавания по радио "Пазарджик и радио "Оберон". Завършва специалност "Туризъм" в СУ "Свети Климент Охридски" като бакалавър и магистър, а второто си висше образование получава в УНСС в специалност "Фирмено управление".
Работи 22 години в сферата на туризма. Създател, редактор и автор на сайтовете hebarfc.com, pzsport.info,pzideas.info, visitpazardzhik.info, vetrendol.com и travelbetter.bg. Автор е на ФБ-страницата, посочена в края на публикацията.
Президент на първият футболен сайт за история и статистика bulgarian-football.com. Председател на Българското Хералдическо и Вексилоложко общество heraldika-bg.org. Член на УС на АСТОМ - асоциация на собствениците на туристически онлайн медии.
Автор в Енциклопедия Пазарджик.Автор на изложба "100 кадъра за 100 години футбол в Пазарджик" в исторически музей - Пазарджик. Семеен с две деца.

 

 

https://www.facebook.com/pzhistory/

 

В момента има 84  гости и няма потребители и в сайта

Брой прегледи на статиите
71063