vanq ivanovaИванка Динева Иванова родена на 12 септември 1979година от гр Пазарджик!

Всички я знаят като Ваня Иванова.
Много неща могат да се кажат за нея ,но най-същественото е че тя
поставя рекорд на Гинес на 04 декември 2016 година в спортна зала Васил Левски в Пазарджик за най-много вдигнати коси за 8 часа .Гинес и поставят 305 като бройка ,а тя финализира с 330 .
Официално я вписват през юни 2017година. Дефакто тя е най - бързият фризьор в света !
За това събитие тя се е готвила физически и психически цели 6 години.
От 16 години е фризьор и през годините е участвала в много състезания и е ходила на много обучения в България и зад граница .
Тя се занимава със социални и благотворителни кампании и е била организотор на 4 концерта, 1 благотворителна вечеря и е била водеща на 2 благотворителни къмпани за болница Пирогов в София за децко коремната хирургия !И в ролята на модел е била на два календара отново в подкрепа за някой . Дейна общестена личност с много идей ,който иска да осъществи. Къмпанията която в момента е захванала е заедно с деца и родители до няколко години да озелени максимално града .Иска един по зелен Пазарджик .Дълбокият смисъл в това начинание за нея е да бъде пример и да показва на децата, че трябва да пазим и да се грижим за природата ,ако искаме и тя да е благосклонна към нас хората .Има дъщеря на 16 години Габриела с която много се гордее и иска да поеме по нейният път .

 

В момента има 108  гости и няма потребители и в сайта

Брой прегледи на статиите
61629